Prijava škode

Wiener Städtische Zavarovalnica, podružnica v Ljubljani

Na vrh

Evrogarancija 2008

Šteje uspeh.

Uspešni smo, če dosežemo ustrezen izid. V nogometu in pri denarnih naložbah. Wiener Städtische in Erste bank sta združili – športno ambicioznost in denarno naložbo.

Z omejeno izdajo EVROGARANCIJA 2008 stojite na varni strani – garantirano.

Zmagovalna garancija poskrbi za uspeh. Z enkratnim vplačilom v Evrogarancijo 2008 – naložbenim življenjskim zavarovanjem vezanim na indekse v omejeni izdaji poskrbite za svoj uspeh.

Uspeh: garancija in bonus za gole

Vsak gol prinese dodaten evro!

To je vaš dodaten bonus: Za vsak priznani gol, dosežen v prvem in drugem polčasu evropskega nogometnega prvenstva junija 2008, bo zavarovalnica Wiener Städtische ob koncu trajanja zavarovanja povišala znesek za izplačilo za en evro. Zato se lahko z razlogom veselite vsakega gola!

Sodelujte tudi vi!

Sodeluje lahko vsak. Ob enkratnem vložku 5.000 EUR ali več lahko spremljate, kako se vaše možnosti za uspeh z vsakim golom povečujejo. Rok za udeležbo se izteče 27. junija 2008.

 

EVROGARANCIJA 2008 – omejena izdaja z enkratnim plačilom premije

Zajamčen uspeh

Evrogarancija 2008 – omejena izdaja združuje: športno ambicioznost in denarno naložbo. Že od vsega začetka stojite na varni strani, saj je uspeh naložbe zajamčen, poleg tega pa dobite še bonus za gole. Z vsakim golom se vaš dobiček na koncu zviša.

Z enkratnim investiranjem v Evrogarancijo 2008 si zagotovite visoko garancijo ob izteku zavarovanja z možnostjo doseganja še višjih donosov.

Prednosti:

  • 165 % garancija vplačanega kapitala ob koncu trajanja zavarovanja
  • možnost doseganja višjih donosov
  • v igri s 16 mednarodnimi podjetji
  • zajamčenih 116 % vplačanega kapitala v primeru smrti
  • bonus za gole za vsak dosežen gol v prvem in drugem polčasu evropskega nogometnega prvenstva 2008.


16 mednarodnih zvezd

Temeljno »košaro« za vaš dobiček predstavlja 16 mednarodnih podjetij:

Hyundai Motor Co., Sharp Corp., Sony Corp., Canon Inc., Adidas AG, Continental AG, Heineken NV, The Coca Cola Co., Deutsche Lufthansa AG, Mastercard Inc., McDonalds Corp., Nike Inc., UBS AG, Vodafone Group PCL, Österr. Post AG, Telekom Austria AG

Na 12 obračunskih dni, vsakokrat ob začetku marca vsakega leta, se izračuna sprememba tečaja vsake delnice teh podjetij od začetka do dneva izračuna, največ +100 odstotkov. Na osnovi tega zneska se nato izračuna povprečje. Povprečje teh 16 vrednosti predstavlja izhodišče za končno izplačilo obveznice Evrogarancija 2008.

Veselite se vsakega gola!

Pri Evrogaranciji 2008 – omejena izdaja bo Wiener Städtische za vsak priznani gol, dosežen v prvem in drugem polčasu evropskega nogometnega prvenstva 2008 dodala bonus za gole: Pri 5.000 evrih enkratne premije prejmete 1 evro za vsak gol. Vsak gol tako poviša vaš dobiček ob izteku zavarovanja.

Med evropskim prvenstvom v nogometu je bilo v rednem času tekem doseženih 73 golov.
Bonus za gole tako vašemu enkratnemu vložku zviša garancijo vplačane premije iz 165,36% na 166,82%.

Zagotovite si Evrogarancijo 2008!

Z omejeno izdajo Evrogarancija 2008 si zagotovite visoko varnost donosa. Prednost je v kombinaciji naložbe v mednarodno košaro delnic, vezanih na indekse, z življenjskim zavarovanjem. Evrogarancijo 2008 si lahko zagotovite vsi od 18 do 75 leta starosti. Trajanje naložbe je 12 let. Z enkratnim pologom v višini 5.000 EUR ste zraven.
Wiener Städtische ni pokrovitelj evropskega prvenstva v nogometu 2008.